23 Ağustos 2017 Çarşamba

QUEEN OF THE RING

'Çirkin biri ağladığında kimse üzgün hissetmiyor.'

KONUSU: Nan Hee (Kim Seul Gi), kendince çirkin bir yüze sahip olduğunu ve bu yüzden de ne yaparsa yapsın güzel bir kız olamayacağını düşünmektedir. İçinde bulunduğu hayattan tat almayan Han Hee'yi bu karamsar hayatından bir yüzük sayesinde kurtulup hoşlandığı Se Gun'un (Ahn Hyo Seop) ideal tipi olabilir mi?

NAN HEE - KIM SEUL GI
Nan Hee, üniversite öğrencisi normal bir genç kızdır. 
Fakat bize göre normaldir çünkü o kendisinin bütün kızlardan farklı olduğunu düşünür.
Kendisi hariç tüm kızların güzel olduğunu söylemektedir. İdealler dışında çirkin bir yüzü olması onun hayatını gittikçe zorlaştırmaktadır. Onunla beraber aynı üniversiteye giden Se Gun'dan hoşlanmaya başlar ve kısa bir süre sonrasında da bu hoşlantı aşka dönüşür. Se Gun'a bir türlü duygularını açıklayamayan Nan Hee'nin hayatı az zormuş gibi bide bu imkansız aşk ile hayatı kendine zindan etmeye başlar. Annesi, Nan Hee'nin bu durumuna kayıtsız kalamaz ve aile yadigarı olan sihirli bir yüzüğü ona verir. 
Se Gun eğer bu yüzüğü Nan Hee'ye takarsa onu ideal tipi olarak görecektir.

SE GUN - AHN HYO SEOP
Yakışıklı ve bir o kadar da egoist bir tasarım öğrencisi olan Se Gun'un tek istediği ideal tipine uygun bir kıyafet tasarlamaktadır. Her şeyin güzellik olduğu kanaatindedir.
Gittiği bir gezi sırasında ideal tipi olabilecek bir kız ile karşılaşır fakat daha sonrasında bir daha göremez. Ta ki Nan Hee ile tanışıp ona sihirli yüzüğü takana kadar. 🙈
Evet artık Nan Hee, Se Gun'un ideal tipi olmuştur. 
Nan Hee, sonsuza kadar böyle yaşayabilecek mi?

6 bölümlük bir mini dizidir.
Evet yine Kim Seul Gi ve yine mini bir dizi. :)

Sevgi sadece görsellikten mi ibarettir?
Sorusunun cevabını çok iyi veren bir dizi olmuş.

Sihirli bir yüzük oluşu diziyi fantastik bir havaya sokmuş olsa da konu işleyişi açısından gayet başarılı bir dizi olmuş.

Şimdiden iyi seyirler. 👋


Okuduğunuz için teşekkür ederim, hoşçakalın. 💜

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)