30 Ağustos 2017 Çarşamba

THE ADVOCATE: A MISSING BODY 2015 - KAYIP CESET

Kan? Var!
Ceset? Yok!
KONUSU: Byun Ho Sung başarılı bir avukattır. Tabiri caizse zenginlerin avukatı olarak, kurnaz biri olarak bilinir. Her davayı kazanmayı bilen bir avukat olduğu için büyük bir ilaç şirketinin davasında da yer alır. Ardından şirket başkanının şoförü bir cinayet ile suçlanır ve başkan Byun Ho Sung'dan bu davaya da bakmasını ister. Byun Ho Sung için çocuk oyuncağıdır bu tür davalar fakat o da ne? Hiç bir delil hatta ortada ceset dahi yoktur. Byun Ho Sung galiba bu sefer sert bir kayaya çarptı.

BYUN HO SUNG - LEE SUN KYUN
Byun Ho Sung, üstlendiği her davayı kazanır. 
Nasıl mı? 
Üstün zekasıyla kurnazlığını birleştirince tabi her davayı kusursuz bir şekilde kazanmış oluyor. Fakat şimdi karşısında zorlu bir dava var; Kayıp Ceset Davası. Her davayı çözmesinde işine yarayan kurnazlığı bu sefer başına dert açabilir. Ayrıca çıkarları ve vicdanı arasında da kalacaktır. Peki Byun Ho Sung, ünlü bir avukat olarak devam etmek için çıkarlarını mı düşünecek yoksa vicdanını mı?

JIN SUN MI - KIM GO EUN
Jin Sun Mi, genç ve yeni bir savcıdır. Kayıp ceset davası kendisine verilmiştir fazlasıyla zor bir davayla uğraşmak onun için sorun değildir çünkü daha büyük bir sorunu vardır o da karşı avukatın Byun Ho Sung olmasıdır. Byun Ho Sung ile geçmişte bir gönül ilişkileri olmuştur ve şimdi de aynı davada çalışmaktan pekte mutlu değildir. 
Fakat bu davayı çözebilmek için Byun Ho Sung ile işbirliği yapmak zorundadır.


Kayıp ceset davasında şirket başkanının şoförü genç bir kızı öldürdüğü öne sürülmektedir. Olay yerinde olması ve tek görgü tanığının o olması da onu suçlu yapmak için yeterlidir, zaten olay yerinde olan kandan başka da bir delil bulunmamaktadır. 

Kayıp bir ceset ama tek tanık, bol kan ve bulunamayan deliller. Bu davada mükemmel Byun Ho Sung baya zorlanacağa benziyor. Bir de müvekkilinin tavırları hatta sürprizleri de davanın çözümünü zorlaştıracaktır. Fakat Byun Ho Sung bütün bu olumsuzlukları alt edebilecek bir zekaya sahiptir.

Byun Ho Sung'un ciddiyetsiz tavırları diziyi suç, aksiyon türünden alıp komedi türüne taşımış ve iyi de olmuş. 😊😊

İnsanlar değişir mi yoksa değişmiş gibi mi yaparlar?
Byun Ho Sung bu sorunun cevabını verecek.

Şimdiden iyi seyirler. 💛

Okuduğunuz için teşekkür ederim, hoşçakalın. 💜


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)