5 Mart 2017 Pazar

MY GRILFRIEND IS A GUMIHO

Güzeller güzeli 9 kuyruklu tilki ile tanışmak ister misiniz?
KONUSU: Dae Woong (Lee Seung Gi), başına buyruk bir halde yaşamaktadır. Bu durum büyükbabasını artık rahatsız eder ve onu yaşadığı yerden uzağa götürmek üzere birlikte yola çıkarlar. Dae Woong bu karara karşı çıkarak büyükbabasından kaçar ve bir ormanda kaybolur, bir kulübeye girer. Bir ses onu korkutarak yönlendirmeye başlar ve duvardaki resimde bulunan tilkiye dokuz kuyruk çizdirir. Dokuzuncu kuyruğu çizdiği anda Gumiho (Shin Min Ah)'yu serbest bırakmış olur fakat bir tilki olarak değil güzeller güzeli bir genç kız olarak resimden çıkmıştır. 

CHA DAE WOONG - LEE SEUNG GI
Büyükbabası ve halası ile yaşamaktadır.
Bir aksiyon okulunda okumaktadır ve oyuncu olmak istemektedir. Biraz da başına buyruk davrandığı için büyükbabasının onun için vermiş olduğu karardan kaçarken bir tapınağa girer ve oradaki resme dokuz kuyruk çizilmesi istenir, çizer. Çizer çizmez oradan kaçar ve kaçarken de ormanda güzel bir kız ile karşılaşır ama onu da alıp kaçmak zorundadır çünkü arkasından domuz gelmektedir. Kaçarken bir kaza geçirir ve neredeyse ölecektir ama o çizmiş olduğu kuyruklar sayesinde serbest bıraktığı Gumiho ona boncuğunu verir. Bu boncuk sayesinde Dae Woong ölümden kurtulur ve hiç bir acısı sızısı olmadan yoluna devam eder. Fakat ölmek üzere olduğunu, bir Gumiho'yu serbest bıraktığını ve o Gumiho'nun boncuğu sayesinde yaşadığını bilmemektedir.

GUMIHO - SHIN MIN AH
Var olmasını sağlayan büyükanne tarafından bir resme hapsedilmiş dokuz kuyruklu bir tilkidir. İnsan olmayı çok istemiştir ama olması için kendisini seven bir kocaya ihtiyacı vardır. Efsanelere göre insan karaciğeri yediği söylenmesi üzerine kimseyle evlenememiştir. İnsan olma hayalini gerçekleştiremeden resmin içinde 500 yıl hapis olarak yaşayan Gumiho bir gün Dae Woong'un tapınağa gelmesi ve kendisine yardım etmesini sağlaması üzerine serbest kalır. Dae Woong'un bir kaza sonucu ölümle karşı karşıya geldiğini görür. Kendisinin serbest kalmasına yardım eden bu genç adamın ölmesini engellemek için boncuğunu ona verir ama kendisinin de gücünü kaybetmemesi için boncuğuna yakın olması gerekmektedir.
Peki Dae Woong bu durumu nasıl karşılayacaktır?

Gumiho, Dae Woong'u takip etmeye başlar ama Dae Woong onun kendisini takip etmesine bir anlam veremez ve ondan kaçmaya çalışır. Gumiho, boncuğunu ona verdiğini söyler ve bir şekilde onu inandırmayı başarır. Dokuz kuyruklu bir tilki olduğunu öğrenen Dae Woong karaciğerini yiyeceğinden korkar ve onun istediklerini yapmaya başlar.

Gumiho biriyle tanışır ve ondan duydukları insan olma hayalinin gerçekleşmesine olan inancını daha da arttırır.

Eğer Dae Woong boncuğu 100 gün boyunca taşırsa Gumiho insan olabilecektir.   
Zamanla arkadaş olmaya başlarlar ve öyle ki birlikte Dae Woong'un gitmiş olduğu aksiyon okulunun çatı katında kalırlar. Dae Woong 100 günün dolmasını sabırsızlıkla beklemeye, günleri saymaya başlar. Fakat zamanla durum değişecektir ve 1 günün dahi geçmesini istemeyecektir.

Dün diziye tekrar başladığım için sizlerle paylaşmak istedim. Bir Kdrama sever olarak izlemeyen çok az insan vardır belki ama yine de erteleyip sonra da unutanlar olmuştur diyerek hatırlatmak istedim.

2010 yapımı ve türü fantastik, romantik komedi ama ağlayacağınız yerler o kadar çok olacak ki bu yüzden türünün içine dramı katmazsak olmaz.
Çok eğlenerek izleyeceğiniz bir dizi olmasının yanı sıra gözyaşlarınıza hakim olamayacağınız da bir dizi.

Bu diziyi tekrar tekrar izleme sebeplerimden biri, oyuncuların ve konunun o kadar sevimli, sıcak olması. İkinci sebebim ise, dizinin hem komedi hem dram olması.
16 bölümlük sıcacık bir dizi izlemek isterseniz bu diziyi kaçırmayın derim. :)

Okuduğunuz için teşekkür ederim, hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)