17 Şubat 2017 Cuma

THE UNIVERSE'S STAR

Hayatınızda pişmanlıkların olmasına izin vermeyin.

KONUSU: Woo Joo (Suho), söz yazarı ve şarkıcıdır fakat büyük bir üne sahip olamamıştır. Büyük bir hayran kitlesi olmasa da olumsuz yorum yapıp onu eleştiren çok fazla insan vardır. Bu tür insanların yorumları onun hayatını zorlaştırmaktadır. Byun (Ji Woo), Woo Joo'nun büyük bir hayranıdır ve bir kaza sonucu bu dünyadan ayrılır. Ölüm meleği olup ailesini dahi hatırlamasa da Woo Joo'nun hayranı olarak kalmıştır.


WOO JOO - SUHO

Yalnız başına yaşayan bir söz yazarı ve şarkıcıdır. 10 yıldır sektörün içinde olmuş olsa da küçük bir kitleye kendini sevdirebilmiştir. Asıl sorunu onu sevenlerin az olması değil sevmeyenlerin daha çok olmasıdır ve sorun onu karalayıcı, küçük düşürücü, şarkı sözleri ile alay geçmeleridir. Bu tür eleştiriler Woo Joo'nun hayatını zorlaştırmaktadır. Yapımcısı, yazdığı şarkıların aşk sözlerinin geçmesi gerektiğini söyler. Fakat Woo Joo'nun etrafında o duyguları yaşayabileceği kimse yoktur ve hatta arkadaşı bile yoktur. Bir gün Byul ile karşılaşır ve onun kendisinin büyük bir hayranı olduğunu anlar. Byul ile birlikte vakit geçirirken şarkı bile bestelemeye başlamıştır. 
Peki duyguları gerçek mi?


BYUL - Jİ WOO

Byul, lise öğrencisidir ve Woo Joo'nun büyük bir hayranıdır. Woo Joo'nun geri dönüş konserine gitmek için yola çıkmışken bir kaza geçirir ve artık ölüm meleği olarak Woo Joo'nun etrafında dolaşır. Onu her şeyden korumaya çalışır ve neredeyse ölüm değilde koruyucu meleğe dönüşmüştür. Bir anlaşma sonucunda insan olarak geri dönmesi sağlanır ama Woo Joo'nun yanında olması şartıyla dönebilirdi ve bu da Byul'un canına minnetti. Kendisini Woo Joo'na fark ettirir ve onunla beraber vakit geçirmeye başlar. Bu vakit geçirmelerin adı çoktan randevu olmuştur. 
Peki tamamen mi insan olmuştu?

Her şey güzel gidiyor evet ama Byul'un geri dönmesi gerekiyordu. Bir anlaşma daha yapar ama bu anlaşmanın sonucu daha da ağır olabilir.

Evet dizimizin fantastik bir türünün olması ve ölüm meleğinin de olması size hemen Goblin dizisini hatırlatacaktır. Fakat orada gördüğümüz azrail ile bu dizide göreceğimiz azraillerin uzaktan yakından bir benzerlikleri yok. :)
Fantastik türe sahip bu tip yapımları spoi vermeden anlatmak çok zor olabiliyor. :)

Dizi yeni final yaptığı için bugün izledim ve dizinin senaristi için izlemek istedim. Çünkü dizinin senaristi Splash Splash Love mini dizisi ile ödül alan bir senarist ve rekor kıran bir mini dizidir. Benim izlediğim diziler arasında en iyi mini dizi olduğu için bu dizisini de izlemek istedim. 

Güzel dersler veren bir dizi, bu dünyadan pişmanlığımız olmadan ayrılmamız gerektiği güzel bir şekilde anlatılmıştır.
6 bölümlük bir dizi ama hiç bir şeyin havada kalmayacak şekilde sonlandırılmış. Birbirlerine bağlanmış konuların olması da ayrı bir güzel olmuş.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)