18 Şubat 2017 Cumartesi

BECAUSE I LOVE YOU - 2017

Bazı şeylerin tek açıklaması 'Aşk'tır.


KONUSU: Jin Lee Hyung (Cha Tae Hyun), yetenekli bir şarkı sözü yazarıdır. Bir gün kaza geçirir ve aşktan yana yüzü gülmeyen, sevdikleriyle araları kötü olan insanlara yardım etmeye başlar. Lee Hyun Kyung (Seo Hyun Jin), sesi oldukça güzel olan biridir ve ünlü olmayı çok istemesine rağmen sahneye çıkma korkusu olduğu için hayalini gerçekleştirememektedir. Scully (Kim Yoo Jung), lise öğrencisidir ve o da Jin Lee Hyung'a yardım etmektedir.


JIN LEE HYUNG - CHA TAE HYUN
Her şeyin güzel olmasını umarak önemli bir işini halletmek için yola çıkar. Yola çıktıktan kısa bir süre sonra kaza geçirir ve uyandığında kim olduğunu hatırlamamaktadır. Tek sorunu hafıza kaybı olsa keşke ama maalesef değil. Kendinin kim olduğunu bilmediği yetmiyormuş gibi bide başka birinin bedeninin içerisindedir. Neler olduğunu anlamaya çalışırken Scully isimli lise öğrencisi bir kız ile tanışır ve içerisinde bulunduğu durumu ona anlatır. Tam artık durumunu kabullenmişken o bedenden çıkar ama bu sefer de başka birinin bedenine girer ve şimdi de o olarak yaşamaya başlar.
 Peki Scully'nin yardımlarıyla bu durumdan kurtulabilecek mi? 


SCULLY - KIM YOO JUNG

Orta dereceye sahip bir lise öğrencisidir. Tanıdığı birinin tuhaf davranışlarda bulunduğunu fark eder ve çevresinde dolaşmaya başlar. Bu kişi ise bedeninin içinde başka biri olduğunu iddia eder. Başlarda ona inanmasa da biraz zaman sonra inanır ve ona yardım etmeye çalışır. Jin Lee Hyung her beden değiştirdiğinde artık Scully'i aramaya başlar ve zaten tek tanıdığı da kişi de Scully'dir.  Jin Lee Hyung'un zaman zaman hatırladığı şeyler sonucunda onun aslında kim olduğunu araştırmaya başlayan Scully, peki onun kim olduğunu bulabilecek midir?


LEE HYUN KYUNG - SEO HYUN JIN

Şarkı söylemeyi seven ve ünlü olmak isteyen biridir. Bu hayalini gerçekleştirmek için katıldığı yarışmalarda maalesef sahne korkusu yüzünden başarılı olamıyordur. 
Peki Jin Lee Hyung ile arasındaki bağ ne?

Bir kaza sonucu neden insanların bedenlerine girip onlar gibi yaşasın ki?
Bu cevabı film sonuna kadar aradığınız için film sıkıcı ve durağan olmuyor.


Ara ara hüzünlenecek olsanız da eğlenceli bir türe sahip ve her şeyin tadında bırakıldığı bir film olmuş.

2017'nin ilk filmlerinden.
Filmin kadrosunda Kim Yoo Jung'ın olduğunu gördüğümde izlemeye karar verdim.
İyi ki de izlemişim yine tatlılığını ve oyunculuğunu döktürmüş.


Okuduğunuz için teşekkür ederim, hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)