26 Şubat 2017 Pazar

THE BOSS IS WATCHING

SELAM!
10 K-pop grubunun bir arada olduğu bir program var desem :)

Bölüm devamlılığı olmayan tek bölümlük özel bir program olan The Boss is Watching geçtiğimiz sene (2016) Lunar yeni yılını kutlamak amaçlı yayınlanan bir eğlence programıdır.

Jeon Hyun Moo ve Lee Soo Geun asıl sunucuları olarak programı yönetmişlerdir. Ayrıca yardımcı olmak amacıyla Super Junior'dan Leetuk, Kangin ve Ryeowook da sunucu olarak programda yer almışlardır.
Programa SM, JYP, CUBE, FNC, PLEDIS, YEDANG, TOP MEDIA, BIGHIT şirketlerinin grupları katılmıştır ve toplamda programa 125 kişi konuk olmuştur.

Katılan gruplar ise şöyle; BTS, TWİCE, EXID, GFRIEND, AOA, SEVENTEEN, TEEN TOP, LOVELYZ, LABOUM, BTOB.
Bu kadar çok kız ve erkek grubun olması aşk konularında geçmesine neden oldu tabi.
Leetuk; 'Kızlar ve erkeklerin sayıları neredeyse eşit ve bende kim kiminle çıkıyor onu belirleyeceğim bu programda.' diyerek programa başlamıştır. :)

Programın adından anlaşıldığı üzere gruplar şirket başkanlarıyla beraber programa katılmışlardır. Birkaç şirket haricinde başkanları temsilen yardımcıları ya da şirketin diğer gruplarından üyeler katılmışlardır.

Gruplar birbirleriyle çeşitli oyunlar oynayacaklar ve oyunların sonunda kazanan grup ve şirket çalışanları bir tatil kazanacaklar.
Oyunlar arasında Kore güreşi, tavuk bacağı, şans oyunları ve tabi bu kadar K-pop grubunun olduğu bir programda sahne şovu olmazsa olmaz.
Hazırladıkları şarkıları, dansları sahneye döktüler ve şirket başkanları oylayarak o turun da birincisini seçtiler.

Benim birincim Red Velvet'in Dumb Dumb şarkısını sahneleyen BTOB oldu. :)
Sizce de çok tatlı olmamışlar mı? :)

Programa katılan pek çok grup geçen seneye göre bu sene daha da popüler ve böyle programlarda görmek daha da güç bu yüzden bu programın tadını çıkartın.

Dolu dolu eğlenerek 2 saat geçirmek isterseniz bu programa bakabilirsiniz.
Eğlenceli, samimi ve rekabet dolu bir program.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)