28 Şubat 2017 Salı

STRONG WOMAN DO BONG SOON

Hanım hanımcık bir kızın içinde yatan Hulk ile tanışmaya ne dersiniz?
KONUSU: İnanılmaz bir fiziksel güce sahip Do Bong Soon (Park Bo Young) ile bilgisayar oyunları geliştiren bir şirketin başkanı olan Ahn Mın Hyuk (Park Hyung Shik)'in tesadüf ile Do Bong Soon'ın gücüne tanıklık etmesi ile gelişen ilişkileri ve onun akabinde oluşan olaylar ele alınıyor.
DO BONG SOON - PARK BO YOUNG
27 yaşında ve inanılmaz derecede fiziksel güce sahip olan bir kadındır. 
Sahip olduğu güç ona atalarından geldiğine inanılır ki nitekim de annesinin de bir zamanlar aynı güce sahip olması bunu doğruluyor. Fakat gücü yanlış işlerde kullanırlarsa lanetlenip gücünü kaybedebilir ve annesinin de başına bu gelmiştir ve gücünü kaybetmiştir. Liseyi bitirdiğinden beri pek çok işte çalışmıştır fakat bir dikiş tutturamamıştır. Gücünü kimseye göstermemesi gerekmektedir ve bu yüzden de gücünü kullanabileceği bir iş bulmak zor oluyordur. 
Tek hayali kendi gücünden yola çıkarak bir bilgisayar oyuncusu geliştirmektir. Bu sırada da genç bir başkanın yanında işe girer ama bir yandan da karşılıksız bir aşk yaşamaktadır, ilkokul arkadaşı polis Gook Do(Ji Soo)'ya duyguları vardır. 
Peki bu duygu sonsuza kadar sürebilir mi? 
Hele ki yakışıklı bir patronun yanında :)


AHN MIN HYUK - PARK HYUNG SHIK
Bilgisayar oyunları geliştiren büyük bir şirketin başkanıdır.
 Eğlenceli bir kişiliğe sahiptir ve bir o kadar da eğlenmeyi seven biridir. Şirkete sadece iki gün çalışmak için gider ama çoğu zaman o günlerde de çalışmak istemez. Kısacası dışarıdan bakıldığında imrenilecek bir hayat sürer. Fakat hayatı o kadar da mükemmel değildir, aile işleri çok karışıktır ve düşmanları da vardır. Bir süredir tehdit telefonları alıp takip ediliyordur ve ondan yapmasını istedikleri bir şey vardır. Bu tehditlerin sonucunda yakın bir korumaya ihtiyaç duyar ve tesadüfen gücünü gördüğü Do Bong Soon'ı koruma olarak işe alır. 


GOOK DO - Jİ SOO
Do Bong Soon'ın ilkokul arkadaşıdır.
İşini layığıyla yapmaya çalışan bir polistir. Kimseden korkusu yoktur ve adaletin yerine getirilmesi için tabiri caizse kimseyi kayırmaz. Fakat bu yöntemleri ile de pek çok kişinin gözüne batar. İşlerine karışılmasını istemeyen büyük makam sahipleri tarafından sürekli şubesi değiştirilir ama o asla yılmaz. Bir de kız arkadaşı vardır ama çok yoğun bir şekilde çalıştığı için ona pek zaman ayıramaz.
Do Bong Soon için de sürekli endişelenir ama onun aşkından bir haberdir.

Başrol kızımızın ufacık tefecik hanım hanımcık bir görüntüye sahip olup içinden çıkan Hulk gücünün tezatlığı diziye ayrı bir sevimlilik katmış.
Konu bakımından çok ilginç olmasa da işleyiş bakımından kendini izlettiren bir dizi olmuş.
Zengin oğlan ile saf bir kızın aşkını işlemişler diyerek bakabilirsiniz sadece konuya baktığınızda ama o işler pek öyle olmuyor. :)
Dizi romantik komedi ve fantastik türlerine sahip olsa da içinde gerilim ve gizemi de barındırıyor. Böyle harmanlanmış olan diziler daha da sürükleyici bir hal alıyor.

Bu diziye çoğu kişi Hwarang'ın kralı Hyung Shik için başlayacaktır ve haklılar da bu dizideki rolü o kadar sempatik ki izlerken alt yazıları bile kaçırabilirsiniz. :)
Fakat ikinci erkek olan Ji Soo'muzu da yabana atmamak gerek ama ne zaman başrol olarak göreceğiz bilmiyorum, artık başrol olarak görmek istediğim aktörlerden.
Her oynadığı rolün hakkını veren bir oyuncu ve size her yaşamış, içinde bulunmuş olduğu durumu yansıtabilecek bir yeteneği var. Zaten oyuncunun işi bu değil mi diyebilirsiniz ama hani gözleri dolsa siz hüngür hüngür ağlarsınız ya işte Ji Soo da bu oyunculardan.

Dizimizin oyuncularını her yönden teker teker ele almaya kalkarsak elimizde çok uzun bir liste olur yani çok donanımlı bir kadroya sahip bir dizi.

16 bölümden oluşacak ve şimdiye kadar 2 bölüm yayınlandı.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, hoşçakalın.

4 yorum:

  1. Hulk benzetmesi iyiydi :) Çok güzeldi bu dizi yaaa ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, kızımız kadar dizinin tamımı da şirindi. :)

      Sil
  2. Bu dizide bir "adım" sahnesi vardır ki offff offfff offffff ki ne offffffff....O sahnedeki kızla-oğlanın arkasındaki manzara, güneş ışınlarının geliş şekli, sudaki pırıldamaları, dizinin en sevdiğim OST müziği fonda çalıyor, oyuncuların o an ki kıyafetleri, kıyafetlerin renkleriyle ortamın renginin mükemmel uyumu ve ve veee oğlanın kıza "arkadaşla-sevgili olma arasında sadece bir adım vardır" la başlayan ve devamında Neil Amstrong'un söylediği meşhur "benim için küçük ama insanlık için büyük bir adım" lafını hatırlatırcasına fekat en romantiğinden hatırlatırcasına attığı bir adım vardır ki anlatılmaz izlenir diyorum nokta. ( Sahneyi izleyin (ki hafızam beni yanıltmıyorsa 8. bölümde olacak) ne demek istediğimi anlayacaksınız:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu dizinin çekimleri zaten mükemmeldi :)
      Başrollerin birbirine uyduğu nadir dizilerden biri bence çünkü genellikle bebek suratlı oğlanlarımızın yanına ablası gibi duran kızlarımızı koyuyorlar. Fakat bu dizide ki başrol uyumu bir harika :)
      Konusu 'wow' olmasa da çekim teknikleriyle, uyumlarıyla dizinin çıtasını yükselttiler.

      Sil

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)