2 Şubat 2017 Perşembe

RUBY RUBY LOVE

Selamlar!
Mini mini bir dizi izlemek istemez misiniz?

Hemen taze taze bu diziyi sizlere yorumlamak istedim. Uzun zamandır mini bir dizi izlemiyordum. Hani bir şeyler izlemek istersiniz ama ne izleyeceğinizi bir türlü bulamazsınız ya işte o zamanlar da bu tür mini diziler kurtarıcı oluyor. Bu dizinin 5 bölümden oluşup her bölümü 12 dakika oluşu ile tanımlamamıza tam uyuyor. :)
Her mini dizi de düşündüğümüz, istediğimiz şey dizinin keşke daha uzun olmasıdır. Fakat dizi tam anlamıyla tadında işlenmiş yani iyi ki uzatıp da tadı bozulmamış.

KONUSU: Ruby (Seohyun) bir mücevher tasarımcısıdır. Fakat sosyal kaygı bozukluğuna sahip biri olarak tüm hayatını evinde geçirmektedir. Ruby'nin tek arkadaşı vardır o da Wonsol (Lee Chul Woo)'dur, tek destekçisidir. Ruby'nin bide platonik bir aşkı vardır ve o da bir mücevher işletmesinin Ceo'sudur. Bu üçlü arasında bir aşk üçgeni başlar.

Ruby yine dışarı çıkıp kalabalık bir yere gitmesi gerekirken oradan kaçar ve bu sırada yabancı bir adam ile karşılaşır. Bu adam Ruby'e yakut bir yüzük verir ve yüzüğün onu bütün korkularından koruyacağını, daha kendine güvenli biri haline getireceğini söyler.
 Fakat yüzüğün bir süresi olmalıydı değil mi? İşte olaylar yani eğlence burada başlayacaktır.

İnsanlar hakkında söylediğimiz, kurduğumuz cümlelerin onları nasıl etkileyeceğini düşünebilsek keşke..
Ruby'nin böyle bir hayat yaşaması tam da bu kurduğum cümle ile alakalı.


Evden çıkmak istememek, insanların arasına karışmaktan korkmak ve insanların bizim hakkımızda ne düşüneceklerini düşünmek bunları hemen hemen herkes belli dönemlerde yaşamıştır, yaşıyordur. Uzun zaman evde vakit geçiren biri olarak dizi de kendimi gördüm diyebilirim bu yüzden de konusunu okuduğumda hemen başladım ve kısa bölümlerden oluştuğu için de hiç sıkılmadan diziyi tamamladım.


RUBY - SEOHYUN
Sosyal kaygı bozukluğuna sahip bir mücevher tasarımcısıdır. Peki bir yüzük ile bu durumdan kurtulabilir mi?





WONSOL - LEE CHUL WOO
Ruby'nin tek arkadaşıdır. Yakışıklı, kibar ve düşüncelidir. Ruby'e arkadaşlıktan da ötesini hissetmektedir. Peki Ruby bunun farkına varacak mı?














Okuduğunuz için teşekkür ederim, hoşçakalın.


2 yorum:

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)