1 Şubat 2017 Çarşamba

COIN LOCKER GIRL - 2015

Selam! 
Kapkaranlık bir dünya ile karşılaşmaya hazır mısınız?

Hayatımız aslında nasıl başlarsa öyle gider. Bu filmi de özetlemek gerekirse bu cümle ile özetleyebilirim.

KONUSU: Metro istasyonunda bulunan emanet dolapların birinde yeni doğmuş bir kız çocuğu bulunur. 10 numaralı dolapta bulunduğu için II-Yang (1-0) ismi verilir. Bir süre istasyonda yaşayan bu kız çocuğunu, tefeci ve organ mafyasının başı olan 'Anne' diye bilinen bir kadın yanına alır. Anne'nin sağ kolu olma yolunda ilerleyen II-Yang, hayatını sorgulamaya başlar.

Mafya dünyasını en sert bir şekilde bizlere anlatan bu filmde, dramı ve her türlü acımasızlığı göreceksiniz. II-Yang'ın ve arkadaşlarının sadece bir yemek için neler yaptığını gördüğünüzde kanınız donacak. Hele bide bu acımasızlığın gerçek dünyada da var olduğunu düşünmek daha da acı verecektir.

Erkek gibi yetişen II-Yang (Kim Go-Eun) verilen bir görev üzerine Park Seok Hyun (Park Bo-Gum) evine gider. Bu eve gidişinden itibaren yaşadığı hayatı sorgulamaya başlayacaktır. Park Seok Hyun fazlaca kibar olması ve II-Yang'ın ilk defa böyle bir adamla karşılaşması hayatında beklenmedik bir olaya dönüşür. Seok Hyun, II-Yang'ı kendi hayatını tehlikeye atacak kadar etkilemiştir.


Peki bu acımasızlığın içinde bir aşk filizlenebilir miydi?






KIM GO-EUN - II-YANG
Kimsesiz bir kız çocuğu olarak canını korumak için yapmayacağı şey yoktur. Ta ki çevresine yabancı bir adam ile tanışıncaya kadar. Kendisini düşünmek artık arka planda kalacaktır.








PARK BO-GUM - PARK SEOK HYUN
Hayatında zorluklar olmasına rağmen hiç bir zaman gülümsemesini kaybetmemiştir. Babasının tefeciye olan borcu yüzünde II-Yang ile tanışır.







KIM HYE SOO - WOO HEE (ANNE)
Büyük bir tefeci ve mafyanın başıdır. Bu acımasız dünyaya kendini kaptırmıştır.










II-Yang'ın o saf aşkını hatta aşk mı değil mi diye bile düşüneceğimiz o küçük duygusunu film bitse dahi içinizi acıtacak, akılda kalacak tek olay olacaktır.

Kim Go-Eun bu film ile oyunculuğunu kanıtlamış bence ve GOBLİN ile de taçlandırmış. Eğer Goblin'i izlemediyseniz hemen hemen izleyin. Eğer bakmak isterseniz Goblin ile ilgili de yazım bloğumda mevcut.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, hoşçakalın.

2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Spoi vermek istemem fakat filmin türü dram ve hakkını veriyor diyebilirim.

      Sil

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)