18 Şubat 2017 Cumartesi

KNOWING BROTHER

Bu öğrencilerin olduğu sınıfa nakil olmak ister miydiniz?
Sınıf ortamında çekilen bir program ve 7 erkek öğrencimiz var. Bu 7 öğrenciye aslında sınıfın demirbaşları da diyebiliriz. Çünkü her hafta yeni öğrenciler(konuklar) gelir ve bu öğrencilerle rekabet ederler.

Gelen konuklar kendileri hakkında sorular sorarlar ve sınıftaki öğrencilerden sorularına doğru cevap vermelerini isterler. Yanlış cevap veren öğrencilere cezalar verirler.
İddiaya girerler ve sınıfta oyunlar oynarlar. Sonucunda da ödül ya da ceza kazanırlar. Evet ceza kazanırlar çünkü bu 7 öğrenci biraz oyunbozanlardır bu yüzden sağları solları belli olmayabilir. :)

Konuklar genelde iki-üç kişi olabiliyor. Bu kişiler birbirleriyle alakalı olmak zorunda olmuyor. Bir idolün yanında bir aktör olabiliyor. Bir grupta katılmış olabiliyor o zaman da yanlarına başka konuk dahil edilmiyor. Benim için grupların konuk oldukları bölümler daha eğlenceli oluyor çünkü bu 7 adama kafa tutup daha da çok iddialarını büyütüyorlar. Böylece de program daha eğlenceli bir hal alıyor.

Bazen bölüm sonlarında skeçler oynuyorlar, bazen de bir öğretmen geliyor ve onun sorularına cevaplar verip ödül kazanabiliyorlar. Çoğunlukla da takımlara ayrılıp çeşitli oyunlar oynuyorlar.


Program ilk yayını 5 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirdi ve ilk günden büyük bir kitleye ulaştılar. Bunun en büyük etkisi ise komedyen Kang Ho Dong'un programlarına ara vermesinin ardından bu program ile dönüş yapması oldu.
Kang Ho Dong, Kore'de Yoo Jae Suk'dan sonra en iyi komedyen olarak bilinir. Böyle birinin bir programda olması seyircilerin daha da çok artması demektir.
Diğer sunucularında hakkını yememek lazım ama en büyük paya Kang Ho Dong sahiptir.
   Ben bu programı Super Junior'dan Kim Heechul var diye izlemeye başlamıştım ama diğer üyelerde gayet eğlenceli karakterler.
Konukları da hiç azımsanacak insanlar olmuyor sizinde takip ettiğiniz idol, aktör, aktris konuk olmuş olabilir.


Okuduğunuz için teşekkür ederim, hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)