19 Şubat 2017 Pazar

LUCK KEY - 2016

Bazen bir anahtar bütün hayatınızı değiştirebilir.
KONUSU: Jae Sung (Lee Joon), oyuncu olmayı isteyen ama sadece figüran olarak oynayabilmektedir. Hayatı da çok iyi gitmemektedir. Bir kaza sonucu kiralık katil olan Hyung Wook (Hae Jin Yu) ile kimlikleri değişir ve birbirlerinin hayatlarını yaşamaya başlarlar.

JAE SUNG - LEE JOON
32 yaşında ve umutsuz bir adamdır. Oyuncu olmak istemektedir ama sadece figüran olarak işe çağrılır. İşlerinin kötü gitmesi üzerine hayatını sonlandırmayı bile düşünür fakat vazgeçer. Bir gün hamama gider ve yanında bulunan zengin adama gözü takılır. O zengin adam hamamda bir kaza geçirir ve emanet dolabının anahtarı bir şekilde Jae Sung'a ulaşır. Bu güzel bir şanstı ve anahtarı alıp adamın hayatına doğru yola çıkar. 
Ya umduğu gibi bir hayat ile karşılamazsa ne olacak?



HYUNG WOOK - HAE JIN YU
Kiralık katildir ve maddi durumu iyi olan biridir. Yapmış olduğu iş sonrasında temizlenmek için gittiği hamamda bir kaza geçirir. Bu kaza sonucunda hafızasını kaybeder ve emanet dolabının anahtarı sayesinde tek bildiği şey ismidir. Hastahaneden çıkışını yaptırmak için parası dahi yoktur. Acil servis elamanı genç bir kız ona yardım eder ve sonrasında da hayatına dahil eder. Farklı bir insan olmuştur, kendisinin sandığı bu hayata gayet iyi adapte olmuştur. Hatta Jae Sung'un hayalini bile gerçekleştirerek aktörlüğe de adım atmıştır. 
Peki ya hafızası geri gelirse ne olacak?


Bu kimlik değiştirme Jae Jung'un lehine olması gerekirken onu daha çok zorlayacaktır. Evdeki televizyona aslında bir başkasının evindeki CCTV (kamera) bağlı olduğunu anlayınca yaşamış olduğu hayatı çözmeye çalışacaktır. Çözdükçe de hayatını tehlikeye sokacaktır. 
Hyung Wook ise hayatına çok çabuk adapte olup sanki yaşadığı hayatın hep bir parçasıymış gibi davranıyordur. 
İnsanların aslında yaşadığı ortama göre şekilleniyor olmasını çok güzel bir şekilde ele almışlar.

Komedi türünde bir film izlemeyeli çok zaman olmuştu ve bu film de o zaman aralığını çok iyi kapattı. Eğlenceli ve kafanızı boşaltabileceğiniz türden bir olay örgüsü olan bir film.

Lee Joon kesinlikle aktör olarak doğmuş. MBLAQ grubunun eski üyesi ve gruptan ayrılıp kendisini oyunculuğa vermesi çok daha iyi olmuş.


Okuduğunuz için teşekkür ederim, hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)