15 Şubat 2017 Çarşamba

HELLO COUNSELOR

Selam~
Yakınınızla (eşinizle,çocuğunuzla,komşunuzla) ilgili bir sorununuzu ünlüler ile beraber masaya yatırıp çözmeye ne dersiniz?

Sizde takip ettiğiniz idollerin, aktörlerin, aktristlerin katıldığı programları izlemeyi seviyorsanız bu programda kesinlikle sevdiğiniz ünlüyü bulabilirsiniz. 
Programın ilk yayın tarihi 2010 senesinde olduğu için pek çok konuğu olmuştur. 
Programın içeriği; sorununuzu belirtecek bir mektup yazıyorsunuz ve uygun görülürse programa davet ediliyorsunuz. Sunucular, o hafta konuk olan ünlüler ve stüdyoda konuk olan seyirciler ile beraber sorununuzu konuşuyorsunuz hatta çözüme bile kavuşturuyorsunuz.

Yazmış olduğunuz mektup sunucular eşliğinde stüdyoda okunuyor ve sonrasında seyircilere soru yöneltiliyor 'Bu bir sorun mudur?' diyerek. Seyircilerin ellerinde bulunan butonlar sayesinde de sorununun ne kadar etkili, büyük olduğunu görüyoruz.
Söz konusu sorunlar ilginç, komik ve bazen de yürek burkan konular olabiliyor.


Genellikle kpop grupları konuk oluyorlar. Program 2010'dan beri yayında olduğu için pek çok konuğu olmuştur. Grup üyeleri toplu bir şekilde katılmalarının yanında ikişer, üçer bir şekilde de katılmışlardır. 
En çok konuk olan gruplar ise, Exo, Shinee, Süper Junior, Beast, Red Velvet, Bts olmuştur. Bu grupların üyeleri ayrı ayrı da katılmışlardır.

Pek çok bölümünü izlediğim bu programın en çok şaşırdığım bir konusundan bahsetmek istiyorum.
Shinee'nin katıldığı bir bölümde okunan mektup stüdyoda bulunan herkesi çok şaşırtmıştı ve anlam verememişlerdi. Mektubu yazan kadın, eşinin her yere işeyebildiğini yazmıştı ve her yer diye kastettiği de şişeler, kaplar. Banyoya girmeden kapıdan da bu işi yapmaya çalışıyormuş ve daha detaylı şeyler de söylemişti fakat içim almadığı için bu kadarı yeterli bence :)
Adam bu yaptığından gurur duyuyormuş ve yetenek olduğunu söylüyormuş.
Siz nasıl tepki verdiyseniz stüdyodaki herkes öyle tepki verdi ve bu konuyu konuşabildikleri şekilde konuşmaya başladılar.

Ele alınan konular hep böyle sıra dışı olmuyor pek tabi :) En ilginç olanını paylaştım.

Sizlere eğlenceli ve sevdiğiniz ünlüleri bol bol görebileceğiniz bu programdan bahsetmek istedim.

Sizde Hello Counselor izliyor musunuz?

Okuduğunuz için teşekkür ederim, hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)