16 Şubat 2017 Perşembe

CROSS GENE

''Mükemmel bir grup oluşturmak için 
farklı ülkelerin en iyi genlerini bir araya getirdik.''


2012 yılında Amuse Korea şirketinin kurmuş olduğu 4 Koreli, 1 Çinli ve 1 Japon olmak üzere 6 kişilik erkek grubudur. Şirket Cross Gene'den bahsederken ''Mükemmel bir grup oluşturmak için farklı ülkelerin en iyi genlerini bir araya getirdik.'' şekilde söyleyerek onları tanıtmıştır. Çok uluslu bir grup olduğu için farklı ülkelerde de faaliyette bulunmuşlardır ve hatta Kore'nin aksine Japonya'da daha fazla tanınan bir grup olmuşlardır.

Çıkış yaptıkları tarihten bu yana çok fazla ara vermeden albüm yayınladıkları halde çok fazla ses getirememişlerdir. Bu durumda olan çok grup var maalesef ama Kore'de sürekli yeni grupların çıkış yapmaları bu işleri zorlaştırıyor. 
Son comeback'lerini çok yakın zamanda gerçekleştirdiler ve bu sefer daha da başarılı olacaklar gibi görünüyor. 
Grubun ve üyelerin ayrı ayrı promosyon yapmaları önemli olduğu için Takuya ve Shin bu işte daha başarılı olmuşlardır. Birçok dizi ve programda yer alarak daha da fazla insanın onları tanımalarını sağlamışlardır.

Belki sizde Cross Gene grubunu bilmiyor olabilirsiniz ama Takuya ve Shin'i bir yerlerde görmüş olabilirsiniz. :)
Bende bu grubu bilmeden önce Takuya'yı tanımıştım. Abnormal Summit isimli Kore televizyon programına Japonya temsilcisi olarak katılmıştı. Bu program aynı formatıyla Elin Oğlu ismiyle ülkemizde de yapıldı. Farklı ülkeleri temsil eden insanlar ülkelerini tanıtıyor diyebiliriz. Takuya'yı ilk olarak bu televizyon programında gördüm ve bir kpop grubunun olduğunu orada öğrendim. Sonrasında ise The Lover isimli mini dizide aktör yanı ile tanıştım ve dizideki haliyle de ona ayrı bir sempati duymaya başladım. Ayrıca bu mini dizinin de ayrı bir konu işleyişi olduğu için sevdiğim bir dizi olmuştu. Dizi hakkında ayrıntılı bilgi almak isterseniz buradan bakabilirsiniz.

Tanıyabileceğiniz ikinci üyesi ise Shin'dir. Son dönemde popüler olan bir dizi de rol aldığı için de comeback öncesi grubun daha da çok tanınmasına olanak sağlamıştır. Bahsettiğim dizi The Legend of the Blue Sea'dir.


Üyeleri daha yakından tanıyalım;

TERADA TAKUYA

1992 doğumludur. Grubun Japon üyesidir ve ilk yıllarda grubun lideriydi fakat daha sonra liderliği Shin'e bırakmıştır. Japonya temsilcisi olarak katıldığı Abnormal Summit programında popülerliği oluşmaya başlamıştır ve The Lover dizisiyle de popülerliği artmıştır.





SHIN WON HO

1991 doğumludur.  Grubun Koreli üyesi ve aktörüdür. 2012 yapımı olan BIG rol alarak kendini tanıttı ve Cross Gene ile çıkış yaptı. İkinci büyük rolü ise The Legend of the Sea dizisinde almıştır. Bunların yanında da Bigbang grubundan TOP'ın başrolü olduğu Secret Message dizisinde de rol almıştır.





LEE SE-YOUNG

1990 doğumlu olarak grubun en büyüğüdür. Grubun Koreli üyesi ve ana vokalisti.








KIM SANG MIN 

1991 doğumludur. Grubun rapçisi ve ana dansçısıdır. Akrobasiyle ve bilgisayar oyunlarıyla ilgileniyor.










ZHONG ZE XİANG

1991 doğumludur. Grubun tek Çinli üyesidir. Sahne adı Casper'dır. Grubun rapçisi ve dansçısıdır.










KIM YONG SEOK

1993 doğumludur. Grubun en küçüğüdür ve grubun vokalistidir.







Kaliteli işler yapan bu grubu tanımayanlarınız varsa kliplerine bir göz atmanızı öneririm.
Son dönüş şarkılarının MV'sini de buradan izleyebilirsiniz.


Okuduğunuz için teşekkür ederim, hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)