9 Ocak 2017 Pazartesi

REMEMBER - WAR OF THE SON

MERHABA!~
Yine bir dram ile karşınızdayım. Ne yapayım ama ruhum dram benim, seviyorum. :)
Biliyorum içinizde benim gibi dram sevenler var. :)
Bu dizimiz baştan sona dramı iliklerinizde yaşatacaktır. Hep aynı konudaki aşk konularından sıkıldıysanız bu dizi tam size göre demektir. Çünkü bir aile dramı işlenmektedir ve çokta güzel işlenmektedir.


KONUSU: Seo Jin Woo (Yoo Seung Ho) hipertimezi (kişinin geçmiş olayları ayrıntılı bir şekilde hatırlaması) hastasıdır. Babası suçsuz yere hapse girer ve onun suçsuzluğunu kanıtlamak için Jin Woo avukat olur. Fakat Jin Woo'nun hafızası bir anda kötüleşmeye ve eskisi kadar her şeyi hatırlamamaya başlar.

Dizimiz de bol bol ihanetler, sırttan bıçaklamalar göreceğiz ve aslında paranın nelere kadir olduğunu da görmüş olacağız. Adaleti arayan Jin Woo'nun güvendiği her dalın elinde nasıl kaldığını çaresizce Jin Woo'nun babasına bir komplo kurulur ve böylece suçsuz yere hapse atılır. Buraya kadar ilginç bir şey yok gibi görünüyor değil mi? Fakat babamızın hafızası gün geçtikçe kötüleşiyor ve o günle ilgili neler yaptığını anlatamadıkça oklar ona doğru çevriliyor.

Peki Woo Bin'in hiç mi kimsesi yok? 
Hayır var o da Lee In A (Park Min Young), hukuk öğrencisiyken Jin Woo ile bir yanlış anlaşılma sonucu tanışır. Tam o zamanlarda da babasının suçlanması yaşanmıştır ve Lee In A da Jin Woo'ya yardım etmek ister.

Peki aşk var mı?
Ne var ne yok diyebiliriz ama emin olun diziye bide aşk işlenseydi konudan uzaklaşılırdı ve konunun etkisi hafiflerdi. Keşke aşk da olsaydı dedirtmiyor dizi size hatta aksine iyi ki aşkı yoğun bir şekilde işlememişler dedirtiyor.







YOO SEUNG HO - SEO JİN WOO
Jin Woo babasıyla yaşamakta olan bir lise son öğrencisidir. Hipertimezi (detaylı hatırlama) hastalığına sahiptir. Bir gün babasının cinayetle suçlanması sonucu hayatı baştan sona değişecektir.












PARK MİN YOUNG - LEE IN A
Jin Woo ile bir yanlış anlaşılma üzerine tanışan, hukuk öğrencisidir. Jin Woo'nun babasının suçsuzluğuna inanan In A, ona yardım etmek için bırakmaya karar verdiği hukuk fakültesini azimle bitirir ve avukat olur.











NAM GOONG MİN - NAM GYO MAN
Büyük bir şirketin varisi olan, her şeyi parayla çözmeye alışan genç bir adamdır. Öfke kontrol sorunu olan Gyo Man'ın yine öfkesine hakim olamayıp yapmış olduğu bir hatayı suçsuz Jin Woo'nun babasına yüklerler ve böylelikle Jin Woo'nun düşmanı olur.














PARK SUNG WOONG - PARK DONG HO
Savunduğu her davayı kazanan bir avukattır. Ailesi yoktur ve bir tefeciyi abisi olarak görmektedir. İyi bir avukat olduğunu herkes bilmektedir ve bu ünü sayesinde Jin Woo babası için ondan yardım ister. Yardımının nasıl sonuçlanacağını izleyerek göreceğiz.










20 Bölümlük bir dizi ve ilk bölümden son bölüme kadar sizi içinde tutmayı başaran bir dizi.
Eğer ciddi anlamda bir dram dizisi arıyorsanız hiç düşünmeden bu diziye bir bakın derim. İlk bölümden itibaren size dramı yaşatmaya başlayacaktır.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, hoşçakalın. :)

4 yorum:

  1. Mükemmel bir dizi, tavsiyeniz için teşekkürler!
    Tek sezondan mı oluşuyor acaba bir bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, ben teşekkür ederim.
      Evet tek sezondan oluşmakta ama 20 bölümü de zaten dolu dolu olan bir dizi.

      Sil
  2. Zamanım olsa 1 günde bitireceğim kalitede bir diziydi. 3 günde bitirdim o yüzden devamı gelecek mi diye merak etmiştim. Aynı kalitede bir dizi ve ya film önerebilir misiniz?
    Bloğunuza pek zaman ayıramadım da. Cevabınız ve ilginiz için tekrar teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizi olarak Defendant'a, film olarak Hücre 7'ye bakabilirsiniz.
      İki yapımın türü de dram ve suç ağırlıktadır.
      Remember'ı sevdiyseniz Defendant'a bayılırsınız.

      Sil

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)