6 Aralık 2016 Salı

SPLASH SPLASH LOVE

SPLASH SPLASH LOVE


   BEAST grubunu keşfettiğim zamanlarda Dujun Yoon hayranlığım başlamıştı ve dizilerini incelemeye başlamıştım. O sırada bu 2 bölümlük dizisine rastladım. İçime taş oturtan bir dizi oldu kendileri :( Özelikle 2 bölümden ibaret olması çok üzücü çünkü eminim ki izlediğiniz de siz de keşke 20 bölüm olsaymış diyeceksiniz.

   Günümüz ve geçmişi harmanlayan bir konusu var. Böyle iki farklı hayat olduğu zaman illa ki çaresizliğin dibini yaşıyorsunuz. Dizi matematiği sevdirmek amaçlı çekilmiş olsa da dizideki aşk sizi sarıp sarmalıyor. 

   Hani bazen kendimizi işe yaramaz, hiç bir işi doğru düzgün yapamayan biri gibi hissederiz ya işte kızımız Dan Bi (Kim Seul Gi) da kendisini böyle hissettiği bir an da ortadan kaybolmak istiyor. İstediği de gerçekleşiyor ve bi anda kendisni Joseon döneminde buluyor. Kralımız (Dujun Yoon) ile aralarında duygusal bir bağ oluşuyor ama kızımız gelecekten geldiği için bu mümkün olabilir mi? Tabi bu duygusal bağ oluşmadan önce Kralımız ve kızımızın başına neler neler gelmiyor ki :)

   Sıcacık bir dizi tabiri vardır ya hani işte bu tabire uyan bir dizi. Şiddetle tavsiye ederim. İzleyin, izlettirin. :)


Umarım yazımı sevmişsinizdir. Okuduğunuz için teşekkür ederim, hoşçakalın. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)