6 Aralık 2016 Salı

KILL ME HEAL ME

Selam!
7 kişiliğe sahip bir adamla tanışmaya ne dersiniz?

İzlemiş olduğum bütün Kore dizileri bir yana bu dizi bir yana. Biraz iddialı oldu değil mi? Ama tam yerinde bir cümle oldu. İzlediğinizde hak vermiş olacaksınız. :)
Hele ki başrolümüz Ji Sung'un oyunculuğu karşısında hayretler içerisinde kalacaksınız. Dizi bitiminde eminim ki Ji Sung'un başarısını konuşuyor olacaksınız. Çünkü 7 karakteri canlandırmak o kadar da kolay olmasa gerek. 
Benim için neden bütün dizileri bir kenara attığını anladınız sanırım, çok alışılagelmiş bir konuya sahip değil ve bu da diziyi alıp başka bir yere koyuyor.


KONUSU: Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu hastalığına sahip bir milyarder olan Cha Do Hyun (Ji Sung) ile psikiyatri uzmanı Oh Ri-Jin(Hwang Jung Eum) arasındaki olayları romantik komedi tadında anlatan bir dizi. Cha Do Hyun'un çocukluğunda yaşamış olduğu travma sonucunda hafıza kaybı yaşar ve kişiliği 7 farklı kimliğe bölünür. Oh Ri-Jin'in de çocukluğunda yaşamış olduğu gizli olaylar vardır ve bütün bunlar da diziyi biraz romantik komediden çıkartıp dram türüne sokuyor.


Dizinin içinde öyle gizemli olaylar var ki öğrendiğinizde hadi canım diyorsunuz. Bu ikilinin hayatları aslında birbirlerine çokta uzak değil. ( Ah spoi vermemek için zor tutuyorum kendimi. )

7 kişiliği tanıyalım:

Cha Do Hyun


Baş karakterimiz.





Shin Se-Gi

Karizmatik, güçlü ve tehlikeli karakterimiz.
Bakışları ile başınızı döndürecek.





Ahn Yo Seob

17 yaşında, intihara meyilli olan karakterimiz.





Ahn Yo Na
17 yaşında, Ahn Yo Seob'un ikiz kız kardeşi.
Sevimli kızımız sizi çok güldürecek.





Perry Park

40 yaşında olan karakterimiz.




Mr. X

Bu karakterimiz hakkında bir şey söyleyemem çünkü dizinin ilerleyen zamanlarında öğreneceksiniz. :)




Bu 7 karakterin her birinin ortaya çıkış nedenlerini de öğreneceğiz, hava da kalmayacak. Bu nedenleri öğrendikçe de diziye olan hayranlığınız artacak. 
Kişilikler için ayrı ayrı üzüleceksiniz hazırlıklı olun. :(



Oh Ri-Jin'in ikiz kardeşinden de bahsetmeden yazımı bitirmek istemedim. 
Gerçek ismini saklayarak gizem romanları yazan bir yazardır ve kitapları Kore'de çok ünlüdür. Peki neden yazını bitirmek istemedin derseniz de, bu çocuk Oh Ri-Jin ve Cha Do Hyun'un karşılaşmasında büyük bir etken oluyor. Ayrıca ikisinin de çocukluğuna dair gizemli olayları biliyor olması da karakteri ilginçleştiriyor. Bu çocuğa dikkat edin. :)


Ayrıca Dizi etkileyici bir Ost'a sahip.



Okuduğunuz için teşekkür ederim, umarım beğenmişsinizdir.
Sorularınız varsa lütfen benimle paylaşın, hoşçakalın. :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)