12 Kasım 2016 Cumartesi

THE LOVER

   Mini diziler benim en sevdiklerim arasında çünkü tam bir çerez niyetine tüketiyorsunuz. Tabi sonrasında bittiği, kısa sürdüğü için üzülmek Allah'ın emri oluyor. :)


   Bu diziye bir anda başlamıştım ve benim için bir anda diziye başlamak büyük bir olay çünkü pek bir kararsızımdır. Ne yalan söyleyeyim diziye pek de bir umut bağlayarak başlamamıştım ama dizi gizemli bir şekilde merak uyandırıyor ve bir an önce diğer bölüme geçmek istiyorsunuz.
   Konusuna gelirsek eğer biraz yetişkinler için olan bir dizi diyebilirim. Cinsellik, diğer dizilere göre biraz daha fazla işlenmiş ama çok da fazla rahatsızlık vermiyor. Bir apartmanda yaşayan dört farklı çiftin hayatlarını anlatan bir dizi. Aynı apartmanda dediğime bakmayın öyle komşuluk ilişkileri falan görmeyeceğiz sadece çiftleri ayrı ayrı ele alıyor.
   
                                                     Biraz da çiftlerimizden bahsedelim;


İlk çiftimiz uzun zamandır bir aradadır ve bunun vermiş olduğu pek çok sorunla karşılaşmaktadırlar.




İkinci çiftimiz ise yaş sorunları olan bir çifttir. Kızımızın yaşı sevdiği adamdan biraz daha büyük olduğu için belli başlı sorunlarla karşılaşmak zorunda kalacaklardır.


Üçüncü çiftimiz ise birlikte yaşamaya alışmaya çalışan bir çifttir.


En sevdiğim çift ise bu iki erkektir. Birbirlerine olan hislerini kabul etme aşamaları hem eğlenceli hem de biraz hüzünlü olmaktadır.

Dizimiz 12 bölüm evet bir mini dizi için fazla uzun ama gerçekten sarıyor ve bir çırpıda 12 bölümü izlemiş olacaksınız. :)


Okuduğunuz için teşekkür ederim, hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)