11 Aralık 2018 Salı

MY STRANGE HERO

Romantik
Gençlik
Komedi

32 Bölüm

KONU:Dizi, haksız yere suçlanıp okuldan atılan Kang Bok Soo’nun etrafında dönmektedir. Bok Soo bir lise öğrencisiyken okulda yaşanan bir şiddet olayından dolayı suçlanır ve okuldan atılır. Bir yetişkin olduğunda bile bu olayın etkisinden kurtulamaz. Bu yüzden, intikam almak için aynı okula geri döner. Ancak hiç beklemediği bir olay ile karşılaşır. 


YOO SEUNG HO - KANG BOK SOO
Bok Soo, nazik, dost canlısı, iyimser bir kişiliğe sahiptir. Lisede okurken ilk aşkı olan Son Soo Jung ve bir başka erkek öğrenci olan Oh Se Ho’nun karıştığı bir olay meydana gelir. Bu olayda haksız yere suçlanarak okuldan atılır. Okuldan atıldıktan sonra para kazanabilmek için bir çok yarı zamanlı işte çalışır. Bir gün, Son Jung ve Se Ho’dan intikamını almak için bir yetişkin olarak okula geri dönme fırsatı bulur. 



JO BO AH - SON SOO JUNG
Soo Jung, Kang Bok Soo’nun ilk aşkıdır. Lisede, Bok Soo’ya ihanet eder ve onun okuldan atılmasına neden olur. Şimdi, mezun olduğu lisede öğretmenlik yapmaktadır. 

KWAK DONG YEON - OH SE HO
Se Ho, Seol Song Lisesi’nin yeni yönetim kurulu başkanıdır. Daha önce de bu lisenin başkanı annesi olmuştur. Her şeye sahipmiş gibi görünür ama zor hayata sahiptir. O, Kang Bok Soo ve Son Soo Jung arasında bir aşk üçgeni oluşacaktır. 



Dizi, 10 Aralık Pazartesi günü başlayacaktır. 
Pazartesi ve Salı günleri ekranlara gelecektir. 


Okuduğunuz için teşekkür ederim, hoşçakalın. 💜

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)