25 Eylül 2018 Salı

BOYFRIEND

Dram

KONUSU: Dizi, dünyadaki her şeye sahipmiş gibi görünen bir kadının ve onun tam tersine hiçbir şeye sahip değilmiş gibi görünen bir adamın etrafında dönmektedir. İkisi de bir günlüğüne dahi olsa birbirlerinin hayatını yaşamak istemektedir. Dizi, 'zengin ve saygınlık gerektiren bir hayattan mı vazgeçmek?' ya da 'normal bir hayattan mı vazgeçmek' daha zor sorusuna odaklanmaktadır.







SONG HYE KYO - CHA SOO HYUN
Cha Soo Hyun, bir politikacının kızıdır. Üniversiteden mezun olduktan sonra büyük bir şirketin sahibi olan bir ailenin oğlu ile evlenir. Bu evlilik babasının politik çıkarları için yapılmıştır ve evlenmesi için ailesi zorlamıştır. Bu evliliğinden bir çocuk dünyaya getirir. Ancak mutlu bir evliliği olmadığı için eşinden boşanır. Bir gün, küçük şeylerden bile mutlu olmayı bilen Jin-Hyuk ile tanışır ve hayatı değişir.



PARK BO GUM - JIN HYUK
Jin Hyuk birçok yarı zamanlı işte çalışırken aynı zamanda kendine tam zamanlı bir iş aramaktadır. İmrenerek baktığı şirketlere, tam zamanlı çalışan olmak için başvurularda bulunsa da her seferinde reddedilir. Bu zaman zarfında yarı zamanlı çalıştığı işlerden para biriktirir. Bu para ile bir yıldır planladığı yurt dışı seyahatine çıkar. Seyahati sırasında özel bir kadın ile tanışır.


Dizi, Aralık 2018’de yayınlanacaktır. 
Çarşamba-Perşembe günleri ekrana gelecektir.

Youtube kanalıma da göz atabilirsiniz🎈 



Okuduğunuz için teşekkür ederim. 
Hoşçakalın💜

2 yorum:

  1. Erkeklerin zengin kadınların ezik olmasına alışmıştık, bu sefer farklı olacak gibi :)

    YanıtlaSil

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)