17 Ağustos 2017 Perşembe

SAVE ME

''3 yıl sonra...''

KONUSU: Im Sang Mi (Seo Ye Ji) ve ailesi bir tarikata bulaşmışlardır ve oradan kurtulmak için çabalarken 4 genç ile karşılaşır, yardım ister. Yardım istemesiyle gelişen olayları konu almaktadır.
SEO YE Jİ - IM SANG Mİ
Lise öğrencisiyken babasının iflas etmesi sonucu Seul'den Mooji'ye taşınırlar. Fakat babasının bide arkadaşı tarafından dolandırılması ile ellerinde hiç paraları kalmaz. Zor bir dönemdeyken bir tarikatın lideri ile karşılaşırlar. Sang Mi hariç ikiz kardeşi, annesi ve babası bu tarikatın iyi niyetli insanlardan oluştuğuna inanmışlardır. 
Peki Sang Mi'n mi yoksa ailesi mi haklı çıkacaktır?

TAECYEON - HAN SANG HWAN

Han Sang Hwan, Mooji valisinin oğludur. Saygın bir aileden gelmenin ve babasının valiliğe 3. kez adaylığını koyması sonucu üzerinde büyük bir baskı vardır. 3 yıl önce Sang Mi ile kötü bir olay sonucu tanışmışlardır. 3 yıl sonrasında tekrar karşılaşacaklar peki Sang Hwan bu sefer Sang Mi'nin yanında olacak mı?



WOO DO HWAN - SEOK DONG CHEOL

Seok Dong Cheol, Han Sang Hwan'ın arkadaşıdır. Alkolik bir babası vardır ve bu yüzden de zor bir çocukluk geçirmiştir. Fakat ona her şeyini verecek kadar çok seven bir büyükannesi vardır. Köklü bir aileye sahip olmadığı için hep itilip kakılan taraf olmuştur bu nedenle de asi bir kişiliğe sahiptir. 3 yıl önce yaşanan bir olaydan dolayı Sang Hwan ile araları açılmıştır. 3 yıl sonra Sang Hwan'ın yardıma ihtiyacı olur.
Peki 3 yıl sonrasında Sang Hwan'ın yardım istediğini kabul edecek mi?

CHO SEONG HA - BAEK JUNG Kİ

Kötü niyetli bir tarikatın lideridir. Mooji'de ona inanmayan insan kalmamıştır ve bu durumu da aleyhine kullanmayı çok iyi bilmiştir. Ona körü körüne inanan insanlardan faydalanmaktadır. Peki bu mükemmel gibi görünen tarikat sonsuza kadar varlığını sürdürebilecek mi?

  Sang Mi, lise yıllarında ikiz kardeşinin gördüğü zorbalığa karşı çıkmaya çalışırken Sang Hwan ve arkadaşlarından yardım istemek zorunda kalır. 
  Peki bu isteğe nasıl cevap verecekler, yardım etseler de işe yarayacak mı?

16 bölümlük dram, gerilim, aksiyonu daha 4 bölümde harika bir şekilde işleyip bize yansıtabilen bir dizi. Evet daha 4 bölüm yayınlandı ve daha pek fazla bir şey belli olmasa da ilk bölümden dizinin farklı havasının farkına varacaksınız.
Karanlık ve gizem dolu diziler önceliğinizse eğer bu diziye şans vermenizi öneririm.
                                                       
Okuduğunuz için teşekkür ederim, hoşçakalın.

2 yorum:

  1. elinize sağlık hiçbir sitede bu kadar ayrıntılı yoktu diziye başlamaya karar verdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim beğendiğiniz için teşekkür ederim ^^
      Umarım diziyi de beğenirsiniz :)

      Sil

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)