10 Aralık 2017 Pazar

RADIO ROMANCE

DRAM
ROMANTIK💕
KONUSU: Bu dizi ile, bir radyo programının insanların yaralarını nasıl iyileştirdiğini ve bir oyuncu olan top starın da nasıl DJ olduğunu göreceğiz.

JI SOO HO - YOON DOO JOON
Ünlü bir oyuncu olan Ji Soo Ho, bir gün bir radyo istasyonunda DJ'lik yapmaya başlar. Olağan bir olaymış gibi görünse de elinde bir metin olmadan konuşamayan Soo Ho durum hiçte öyle değildir. Hele bir de canlı yayın olması türlü türlü aksilikleri doğmasına olanak sağlar. Soo Ho, bu aksilikleri ortadan kaldırmak için büyük uğraşlar verir.


SONG GEU RIM - KIM SO HYUN
Küçüklüğünden beri annesi ile birlikte hep radyo dinleyen Geu Rim'in meslek seçimi de radyodan yana olmuştur. Radyo istasyonunda senaryo yazarlığı yapmaya başlamıştır ama bu pekte iyi bir fikir olmamıştır. Tüm çıkan sorunların üstesinden gelebilen Geu Rim, senaryo yazarlığının üstesinden gelememektedir. Durum böyle olunca da yazarlığını yaptığı radyo programı yayından kaldırılma raddesine gelmiştir. Geu Rim, bu duruma çözüm olabileceğini düşündüğü ünlü oyuncu Ji Soo Ho'yu programa dahil etmek ister.


Radio Romance Ocak ayında yayınlanmaya başlayacaktır.
Pazartesi -  Salı günleri ekrana gelecektir.

Youtube kanalıma da göz atabilirsiniz ❤


Okuduğunuz için teşekkür ederim, hoşçakalın. 💜

2 yorum:

  1. Nerden nasıl izleyeceğiz . 8 bölümden sonrası yok: (

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devam eden bir dizi o yüzden bu hafta 7 ve 8. bölümleri yayınlandı, haftaya Pazartesi-Salı da 9 ve 10. bölümleri yayınlanacak.

      Sil

Görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim :)